HIFU+LIPOSONIX – Професионален козметичен HIFU Liposonix лифтинг уред, преоформяне на тялото, подмладяване на кожата, премахване на мазнини, антицелулит

HIFU+LIPOSONIX – Професионален козметичен HIFU Liposonix лифтинг уред, преоформяне на тялото, подмладяване на кожата, премахване на мазнини, антицелулит

Налично за предварителни продажби

Original price was: 4.250 лв..Current price is: 3.890 лв.. С включен ДДС

Налично за предварителни продажби

- +
Добавяне към списък с желания

Доставка за 3-4 седмици

HIFU устройство – Професионално HIFU козметично устройство Liposonix лифтинг, преоформяне на тялото, подмладяване на кожата, премахване на мазнини, антицелулит

Hifu Liposonic се основава на нискочестотен ултразвук, който прониква дълбоко в кожата и генерира 10 000 коагулационни точки. Действа прецизно върху SMAS слоя и благодарение на силната си енергия успява да “смачка” мастните клетки. Действието на тези ултразвукови вълни води до увеличаване на количеството регенериран и секретиран колаген, създавайки нова мрежа от колагенови влакна, много по-добре изтъкани заедно, факт, който помага за възстановяване на еластичността на кожата. Тази технология в момента се счита за най-ефективната при лечение на акне, лифтинг на лицето, намаляване на мазнините и хармонично ремоделиране на тялото.

Механизмът на действие

Главите с различна дълбочина (лице 1,5 mm, 3,0 mm, 4,5 mm) фокусират енергията към епидермиса, колагеновия слой с максимална прецизност.

Трансдюсери за лице

Сондата от 4,5 mm прониква в кожата до подкожно ниво, директно в слоя SMAS, генерирайки топла коагулация, която действа директно върху мазнините. Така се използва за шията, двойната брадичка, линията на челюстта и бузите с резултати в намаляване на мастния слой и контуриране на лицето, повдигане и тонизиране.

3 mm сонда действа директно върху колагена, за да реорганизира структурата, регенерира и отделя еластин. Получените резултати са в посока намаляване и премахване на бръчки, лифтинг на лицето и предефиниране на контура.

Сондата от 1,5 mm предава вълни в повърхностния слой на кожата, на нивото на епидермиса, за да възстанови гладкия и равномерен вид.

Ползи:
ефективен и дълготраен лифтинг резултат след революционно и неинвазивно лечение, което използва високочестотни ултразвукови вълни с ефект на дълбоко стимулиране на колагенови и еластинови влакна.
резултати, които могат да продължат от 3 до 5 години.
40-минутна терапия, без упойка, без болка, с пълен комфорт след сесията, която не нарушава ежедневието и няма като противопоказание незабавното използване на грим.
безопасна и нехирургична процедура, която тонизира и повдига кожата.
може да се използва и в комбинация с други терапии
Получени резултати:
намаляване до премахване на бръчките
незабавно видим лифтинг на лицето
стимулиране на колаген и еластин, които поддържат резултатите за дълъг период от време
намаляване на порите
стегнатост на кожата на лицето и шията
лечение на белези след акне
подобрява линията на брадичката
получените резултати са сравними с тези от инжекциите с хиалуронова киселина

Трансдюсери за тялото

8 мм сонда разрушава мембраната на мастните клетки и разтваря мазнините, като в същото време укрепва колагена и секрецията на нови фибри, които заемат мястото на мазнините. След процедурите кожата е фина и гладка, епидермисът е защитен, кръвоносните съдове и нервите няма да бъдат засегнати, а мускулите ще бъдат заздравени. Има същия ефект като хирургическата липосукция, след като тези мастни клетки бъдат унищожени, те няма да се появят отново. Един час лечение може да помогне за намаляване на диаметъра с 2-6 cm. При хора, страдащи от тежко затлъстяване, очакваните резултати се получават след 1-3 сесии.

13 мм сонда се използва на корема, краката и гърба за отслабване и тонизиране.

Технически спецификации:

Предни трансдюсери 1,5 мм / 3 мм / 4,5 мм

Трансдюсери за тяло 0.8cm / 1.3cm

576 енергийни точки на импулс

Живот: 10 000 импулса

AC110V-220V

10-200W

Допълнителни опции Устройство

Сондите 0.6cm, 1.0cm, 1.6cm могат да бъдат поръчани допълнително.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “HIFU+LIPOSONIX – Професионален козметичен HIFU Liposonix лифтинг уред, преоформяне на тялото, подмладяване на кожата, премахване на мазнини, антицелулит”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да въвеждате текста, и натиснете Enter за търсене

Кошница

Нямате артикули в количката.

Siart

Обикновено отговаря след няколко минути

Здравейте, Добре дошли в сайта. Моля, проверете бутона по-долу, за да разговаряте с мен през Viber.

Powered by WpChatPlugins