Фракционен радиочестотен апарат за лицев лифтинг, тонизиране, белези, бръчки и избелване RELIFT
Разпродажба!

Фракционен радиочестотен апарат за лицев лифтинг, тонизиране, белези, бръчки и избелване RELIFT

Налично за предварителни продажби

Original price was: 3.250 лв..Current price is: 2.650 лв.. С включен ДДС

Налично за предварителни продажби

- +
Добавяне към списък с желания

Доставка за 3-4 седмици

RELIFT представлява нова технология, която има двойна комбинация от пробиване на кожата и радиочестота. Радиочестотата използва енергия за загряване на кожната тъкан, което стимулира ремоделирането на тъканите и следователно подобрява производството на нов колаген и еластин.

Технологията включва проникване на игли, които излъчват радиочестотни вълни на дълбочина 0,25-3 мм, за да се стимулира регенерацията на колаген и еластин чрез директна стимулация на дермата. Тази техника за клетъчна регенерация е най-ценена в резултат на смекчаване и премахване на бръчки, белези и стрии.

Фракционната радиочестота е напреднала методика за лечение на кожата, която използва радиочестотна енергия, за да създаде контролирани микроувреждания в кожата, оставяйки между тях здрава кожа. Този вид лечение често се извършва в професионалните кабинети за козметика или дерматология и може да бъде ефективен при лечението на редица проблеми с кожата, включително стареенето на кожата, белезите, бръчките и други несъвършенства на кожата.

Ето как работи терапията с фракционна радиочестота:

  1. Контролирани микроувреждания: Устройството излъчва радиочестотна енергия в определени области на кожата, създавайки контролирани микроувреждания. Тези увреждания стимулират природния процес на оздравяване на кожата.
  2. Стимулиране на колагена: Процесът на оздравяване включва стимулиране на производството на колаген, който е от съществено значение за поддържането на фирмността и еластичността на кожата. Чрез стимулиране на колагена, терапията помага за намаляване на бръчките и подобряване на вида на кожата.
  3. Възстановяване на кожата: По време на заздравяването кожата замества зоните, подложени на микроувреждания, с нова, по-здрава кожа. Този процес спомага за подобряване на текстурата на кожата и за намаляване на белезите, петната и другите несъвършенства.
  4. Стегане на кожата: Фракционната радиочестота може също така да помогне за стягане на кожата и подобряване на нейния тонус, което води до по-млад и по-фирмен външен вид.

Резултатите, постигнати при професионално лечение с фракционна радиочестота в салона, могат да варират в зависимост от конкретните проблеми с кожата и броя необходими сесии. В общи линии обаче можете да очаквате следните резултати:

  1. Намаляване на бръчките и на фините линии: Фракционната радиочестота може значително да намали видимостта на бръчките и фините линии, подобрявайки общия вид на кожата.
  2. Подобрение на белезите и на петната: Лечението може да помогне за намаляване на белезите, включително тези след акне, и може да намали появата на петна и други несъвършенства на кожата.
  3. Тонизиране и омладяване на кожата: Кожата става по-фирмена и по-еластична, което води до по-млад и по-здрав външен вид.
  4. По-равномерна текстура: Фракционната радиочестота може да подобри общата текстура на кожата, правейки я по-равномерна и по-мека.

Резултати, получени с фракционна радиочестота RELIFT:

Намаляване и премахване на бръчки, белези, стрии и петна и следи от акне
Намаляване на порите
Регенериране на колаген и възстановяване на приятния вид на кожата
Минимално инвазивен, идеален за хиперпигментация
Лечение против косопад

Подробности за частична радиочестота
техническа характеристика

Мощност 200W

Игли 10p, 25, 64p, наночип

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Фракционен радиочестотен апарат за лицев лифтинг, тонизиране, белези, бръчки и избелване RELIFT”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да въвеждате текста, и натиснете Enter за търсене

Кошница

Нямате артикули в количката.

Siart

Обикновено отговаря след няколко минути

Здравейте, Добре дошли в сайта. Моля, проверете бутона по-долу, за да разговаряте с мен през Viber.

Powered by WpChatPlugins