Hifu устройство за лице и тяло за намаляване на бръчките и лифтинг на лицето LiftMax
Разпродажба!

Hifu устройство за лице и тяло за намаляване на бръчките и лифтинг на лицето LiftMax

Original price was: 1.190 лв..Current price is: 890 лв.. С включен ДДС

- +
Добавяне към списък с желания

ЛифтМакс – какво е това?

Работният връх (3,5 мм / 4,5 мм) е най-широко използван в лечението с HIFU и може да се използва както за лицеви, така и за телесни процедури. Помага за изглаждане на бръчките, подобрява еластичността на кожата и стимулира образуването на колаген. Термичната енергия на HIFU достига до слоя SMAS (приблизително 3,5 мм ~ 4,5 мм), стегня кожата и мускулния слой при достигане на температура от 65℃. Освен това, ЛифтМакс позволява лечение на ожирението, като разгражда мазнинния слой на дълбочина от 10 мм ~ 20 мм в кожата. HIFU ЛифтМакс се основава на последната професионална технология за лицево и телесно подмладяване и предоставя невиждани до сега резултати, като се фокусира енергията върху целевата зона за кратко време и с висока интензивност.

ЛифтМакс позволява безопасни процедури без дискомфорт за пациента, тъй като използва система за охлаждане с вода. ЛифтМакс не изисква поддръжка като при повечето подобни устройства, които изискват смяна на касетите след определен брой процедури. Това намалява медицинските разходи и срокът за възвръщаемост на инвестицията. ЛифтМакс може ефективно да стимулира образуването на нови фибрили в клетките с до 40 пъти по-бързо, разтваря мазнинните клетки в лицето, възстановява повредените фибрилни тъкани, стимулира регенерацията на колагеновите клетки и бързо помага за подмладяване на лицето, придавайки му компактен вид. Освен това ултразвуковите вълни могат да идентифицират активните мазнинни клетки и следователно да достигнат до желаната дълбочина.

Предимства:

  1. Лицево подмладяване и изграждане на контура “Стегнете” целия контур на лицето, включително очите, бузите, челото и врата.
  2. Тонизиране на кожата на тялото или лицето, лицево омладяване Регенерира стареените колагенови фибрили и повишава еластичността на кожата чрез увеличаване на количеството на колагена, стимулира синтеза на протеини, за да запази младежки вид.
  3. Намаляване на порите, изглаждане на кожния вид Контролира секрецията на себум на лицето и намалява порите, за да поддържа кожата гладка и здрава.
  4. Изглаждане на бръчките Премахва всички видове бръчки на челото, лакътя, клепачите, ушите, устните, носа, брадичката и двойната брада, за да постигне бляскав вид.
  5. Стимулира метаболизма Подпомага детоксикацията, повишава метаболизма на колагеновите клетки, стимулира реструктурирането на еластичните фибрили чрез тях сами, забавя процеса на стареене.

Функции: Намалява видимостта на фините линии и бръчките. Намалява подпухването и тъмните кръгове около очите, намалява порите и акнето, изглажда зачервената кожа, реформира лицето и намалява мазнинния слой на бузите и двойната брада.

Предимства: Ефективни и трайни резултати от подмладяваща процедура без операция, използваща високочестотни ултразвукови вълни, стимулиращи дълбокия колаген и еластин. Резултатите могат да продължат от 3 до 5 години. Процедура от 40 минути, без анестезия, без болка, с пълен комфорт след сесията, която не засяга ежедневната рутина и няма ограничение за незабавното нанасяне на грим. Безопасен и неинвазивен метод за стягане и подмладяване на кожата. Може да се комбинира с други терапии. Препоръчва се да се извършват процедури 1 ~ 4 пъти годишно, с минимален интервал от 3 месеца.

За стареещата се кожа могат да се извършват процедури с по-кратък интервал.

3 мм за лице – стимулира производството на нови клетки и фибробласти с честота от 40 импулса в секунда, стимулира производството на колаген и еластин и възстановява идеалната форма на лицето във форма на буквата ‘V’.

4,5 мм за тяло – предава постоянна енергия при 65 градуса по Целзий към слоя SMAS на кожата, стегняйки го и възстановявайки връзката между кожата и мускулите.

Технически характеристики

Енергия: 0-100 градуса, регулируема

Честота: 4 MHz

Напрежение: 100V-220V 50-60Hz

Време на работа: 50-90 минути, регулируемо

Интервал между импулсите: 0,1 с – 2,5 с, регулируемо

Продължителност на импулса: 0,1 с – 8 с, регулируемо

Дължина на вълната: 3,0 мм и 4,5 мм

Интензивност на импулса: 0-30J

Неограничени импулси!!!

Мощност: 150W

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Hifu устройство за лице и тяло за намаляване на бръчките и лифтинг на лицето LiftMax”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да въвеждате текста, и натиснете Enter за търсене

Кошница

Нямате артикули в количката.

Siart

Обикновено отговаря след няколко минути

Здравейте, Добре дошли в сайта. Моля, проверете бутона по-долу, за да разговаряте с мен през Viber.

Powered by WpChatPlugins