Професионален уред за 5D кавитация 80 Khz, магнитна биостимулация, радиочестота за лице и тяло, магнитотерапия и вакуум – Уред за отслабване, целулит и тонизиране – Забележителни резултати
Разпродажба!

Професионален уред за 5D кавитация 80 Khz, магнитна биостимулация, радиочестота за лице и тяло, магнитотерапия и вакуум – Уред за отслабване, целулит и тонизиране – Забележителни резултати

5D

Original price was: 1.250 лв..Current price is: 1.020 лв.. С включен ДДС

- +
Добавяне към списък с желания

В наличност. Доставка за 2-5 дни

 

                                                           Кухина 80khz

 

Премахва мазнините с помощта на концентрирани звукови вълни с честота до 80000HZ.

Той движи мастната клетка, насилствено удря мастната клетка, кара мембраната на мастната клетка да произведе вътрешна експлозия, кара триглицеридите на глицерина да се разпаднат на глицерин.

Чрез разграждането на мастните клетки се постига ефектът на намаляване на теглото.

Той е фокусиран само върху мастния слой и няма ефект върху други органи. По този начин няма да навреди на тялото по никакъв начин.

Магнитна биостимулация с DDS Physiotherapy Magnetic Brush

Наномагнитната четка за физиотерапия DDS използва магнитна енергия, почиства меридиана на цялото тяло, насърчава лимфната детоксикация, насърчава кръвообращението. Той използва далечни инфрачервени лъчи, за да активира енергията на клетките на човешкото тяло, за да възбуди меридиана, да изчисти меридиана, да транспортира кръвта, да премахне токсините, бързо да почисти всички лимфни съдове и меридиани на цялото тяло. Физиотерапевтичната четка може да действа върху всички части на човешкото тяло и да постигне добър детоксикиращ и успокояващ ефект, може ефективно да облекчи различни болки: болки в гърба, раменен периартрит, слабост в кръста и краката и др.

RF и Ваку

ум за лице

RF и вакуум за тялото

Чрез комбинацията от отрицателно вакуумно налягане и фотоелектричество гладкият лимфен канал ускорява метаболизма на тялото, кръвообращението, ускорява метаболизма на токсините и усвояването на хранителни вещества, облекчава болката, здравето, като по този начин играе ролята на премахване на киселината и коригиране на киселината. Високата радиочестота може директно да достигне дълбоко мастното тяло, да направи адипоцитната тъкан в бързо и активно състояние, да произведе топлина от триене, да накара местната температура да се повиши през потните жлези.

Магнит

Вибрацията с магнитно поле произвежда топлина чрез натискане на фрикционната глава. За световъртеж, главоболие, умора, безсъние, лумбална и цервикална болка и други симптоми, показва очевидно подобрение и успокояващ ефект. Неговата пулсация на магнитни вълни може да бъде прецизно нагрята под епидермиса и дермата, дори в подкожната мастна тъкан, което води до незабавно свиване на тъканите и дълготрайна регенерация на колаген, като по този начин се повишава еластичността на кожата и се постига красота и запазване на здравето. Мъжете могат да почистят червата и стомаха, да детоксикират, да намалят бирения корем, ефективно да постигнат коремно здраве. Жените могат да подхранват лицето, да премахват дисменореята, да се сбогуват с тъмно жълтата кожа.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Професионален уред за 5D кавитация 80 Khz, магнитна биостимулация, радиочестота за лице и тяло, магнитотерапия и вакуум – Уред за отслабване, целулит и тонизиране – Забележителни резултати”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да въвеждате текста, и натиснете Enter за търсене

Кошница

Нямате артикули в количката.

Siart

Обикновено отговаря след няколко минути

Здравейте, Добре дошли в сайта. Моля, проверете бутона по-долу, за да разговаряте с мен през Viber.

Powered by WpChatPlugins