Уред за криотерапия за криолиполиза с 2 глави, Cryneo
Разпродажба!

Уред за криотерапия за криолиполиза с 2 глави, Cryneo

Налично за предварителни продажби

Original price was: 4.250 лв..Current price is: 3.750 лв.. С включен ДДС

Налично за предварителни продажби

- +
Добавяне към списък с желания

Доставка за 3-4 седмици

Криолиполизата е неинвазивна процедура за намаляване на мастните отлагания в тялото, която използва ниски температури, за да унищожи мастните клетки. Тази техника се нарича също “хладна липолиза” или “криолиполиза”. Криолиполизата е разработена като алтернатива на хирургичната липосукция и се използва за лечение на локалните места с натрупване на мазнини, като например корема, страните, бедрата, двоината брадичка или други подобни области.

Процедурата на криолиполизата включва приложението на специално устройство върху областта, която трябва да се третира. Това устройство постепенно охлажда мазнините до температури под нулата, без да засяга околния тъкан или кожата. Под въздействието на студа, мастните клетки започват да се кристализират и да умират в процес, наречен апоптоз. След това организмът постепенно премахва умрелите мастни клетки чрез лимфния си система и своя естествен метаболизъм, за срок от няколко седмици или месеци.

Криолиполизата има предимството, че не изисква операция, наркоза или време за възстановление. Повечето пациенти могат да се върнат към нормалните си активности веднага след процедурата. Важно е обаче да се отбележи, че резултатите могат да отнемат няколко седмици или дори месеци, преди да станат видими, по мерка като организмът постепенно премахва умрелите мастни клетки.

Важно е да се подчертае, че криолиполизата не е метод за бързо отслабване и е по-подходяща за хора с малки или умерени области с мазнини, които искат да намалят. Индивидуалните резултати могат да варират и е важно да се консултирате с лекар или специалист в областта на естетиката, за да определите дали криолиполизата е подходяща за вас и да се създадат реалистични очаквания относно резултатите от процедурата.

Терапията с криолиполиза има няколко предимства за тези, които искат да намалят мастните депозити на тялото без да се налага сериозна хирургична интервенция. Ето някои от тези предимства:

  1. Неинвазивност: Криолиполизата не изисква разрязване или проникване в тялото, което означава, че не се изисква анестезия или време за възстановление. Няма белези или рискове за инфекции следоперативно.
  2. Безопасност: Криолиполизата е одобрена от FDA (Агенцията за храните и лекарствата на САЩ) за лечение на нежелани мастни депозити. Процедурата е подложена на клинични изследвания и тестове и се счита за безопасна, когато се извършва от квалифициран медицински персонал.
  3. Неудобство: Повечето пациенти изпитват само леко усещане за онемялост или дискомфорт по време на процедурата, тъй като зоната се охлажда постепенно. След терапията можете незабавно да се върнете към нормалните си активности.
  4. Видими резултати: След като мастните клетки се унищожават чрез криолиполиза, те се премахват постепенно от организма за няколко седмици или месеци. Това води до намаление на обема на областта, подложена на терапия, и до подобряване на общия ѝ външен вид.
  5. Прецизно приложение: Криолиполизата може да се използва за лечение на конкретни зони с нежелани мастни депозити, позволявайки прецизен и персонализиран подход в зависимост от индивидуалните нужди на пациентите.
  6. Без бърза загуба на тегло: Криолиполизата е подходяща за хора, които искат да намалят локално натрупаните мазнини, но не представлява начин за бърза загуба на тегло. Тя е по-подходяща за хора със здрав ИМТ (Индекс на Маса на Тялото), които искат да подобрят външния си вид.
  7. Дългосрочни резултати: Резултатите от криолиполизата могат да се поддържат на дългосрочна основа, докато поддържате здравословен начин на живот и балансирано хранене.

Важно е да се отбележи, че резултатите могат да варират от човек на човек, и криолиполизата може да бъде по-ефективна за някои лица в сравнение с други. За да определите дали криолиполизата е подходяща за вас и как да постигнете най-добрите резултати, е препоръчително да се консултирате с лекар или специалист в областта на естетиката, който може да ви предостави персонализирани съвети.

Мощност 400W
Температура -12°C~12°C
Криолиполиза -10°C~10°C
Краен размер на криолиполиза 13см*5см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Уред за криотерапия за криолиполиза с 2 глави, Cryneo”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да въвеждате текста, и натиснете Enter за търсене

Кошница

Нямате артикули в количката.

Siart

Обикновено отговаря след няколко минути

Здравейте, Добре дошли в сайта. Моля, проверете бутона по-долу, за да разговаряте с мен през Viber.

Powered by WpChatPlugins