Устройство за окончателно обезкосмяване с лазерен диод с 3 дължини на вълната 755nm&808nm&1064, LightShed
Разпродажба!

Устройство за окончателно обезкосмяване с лазерен диод с 3 дължини на вълната 755nm&808nm&1064, LightShed

Налично за предварителни продажби

Original price was: 9.900 лв..Current price is: 7.500 лв.. С включен ДДС

Налично за предварителни продажби

- +
Добавяне към списък с желания

Доставка за 3-4 седмици

Ефективна ли е диодната лазерна епилация?

Диодната лазерна епилация е ефективно лечение. Много пациенти ще открият, че косата им е премахната в дългосрочен план. Диодната лазерна епилация е свързана с минимален дискомфорт.

Постоянна ли е диодната лазерна епилация?

Диодната лазерна епилация може да бъде постоянна след план за лечение, персонализиран според вашите нужди и тип коса. Тъй като не всички косми са във фаза на растеж по едно и също време, може да е необходимо да се преразгледат определени зони на третиране, за да се премахнат трайно космите.

След като космите бъдат напълно премахнати от части на тялото, те ще пораснат отново само в много редки случаи, като значителна хормонална промяна.

Колко процедури са необходими за лазерна епилация?

Броят на лазерните процедури за коса, които трябва да планирате, зависи от зоната, която ще се третира. В повечето случаи много значителни резултати могат да се видят след 3-5 процедури. Може да се наложи да имате 7-10 процедури по различно време за пълно и трайно отстраняване.

Има ли странични ефекти от лазерната епилация?

Когато лазерната епилация е направена правилно, рискът от странични ефекти е изключително нисък. Квалифициран лекар трябва да персонализира настройките на лазера според вашата кожа и зоната на тялото, която се третира.

В повечето случаи пациентите, подложени на лазерна епилация на лицето или шията, ще охладят кожата си с кърпа или крем малко след лечението. Може да има леко зачервяване, но това не трябва да прогресира до подуване. Козметика не трябва да се използва веднага след третиране.

Безопасна ли е лазерната епилация на лицето?

Лазерната епилация е изключително безопасна за зоните на лицето. Лазерният импулс, използван върху лицето, е много по-нежен от импулса, използван върху други части на тялото, където кожата е по-дебела. Ако се почувствате некомфортно с мощността на лазера по всяко време, тя може да се коригира незабавно.

Лазерната епилация премахва ли и белези?

За премахване на белези могат да се използват специализирани медицински лазери. Важно е обаче правилният тип лазер, настроен на подходящите настройки, да се използва за всяка отделна процедура.

Стимулира ли лазерната епилация растежа на косата?

Космените фоликули, насочени от диодния лазер, изчезват завинаги, предотвратявайки бъдещия растеж, свързан с този фоликул. Никоя форма на лечение или стимулация в бъдеще няма да върне фоликул, който е бил правилно и напълно лекуван.

Как работи лазерната епилация?

Лазерната епилация използва лазерна светлина за отстраняване на космените фоликули чрез насочване към меланина във фоликула. Меланинът е пигментът, който придава цвета на косата. Наличието на меланин позволява на лазера да бъде прецизно насочен, загрявайки и увреждайки космения фоликул.

Отделните косми трябва да се насочват един по един. Не всички косми растат активно по едно и също време, така че пациентът трябва да бъде лекуван през целия цикъл на растеж на косата, за да се гарантира, че всички косми са премахнати.

технически параметри

Захранване 220VAC / 50-60Hz

Температура на охлаждане -20℃–5℃

Тип охлаждане: Вода+Вентилатор+TEC+Sapphire

Охлаждащ разтвор: дестилирана вода

Резервоар за вода 4л

Дължини на вълните 755nm&808nm&1064nm

Работна крайна мощност 600W

Мощност на уреда 1200W

Дължина на вълната 1ms~500ms

Честота 1Hz~10Hz

Размер на работния край 15*40мм

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Устройство за окончателно обезкосмяване с лазерен диод с 3 дължини на вълната 755nm&808nm&1064, LightShed”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да въвеждате текста, и натиснете Enter за търсене

Кошница

Нямате артикули в количката.

Siart

Обикновено отговаря след няколко минути

Здравейте, Добре дошли в сайта. Моля, проверете бутона по-долу, за да разговаряте с мен през Viber.

Powered by WpChatPlugins