Уред за масаж с вибрации
Разпродажба!

Уред за масаж с вибрации

F833

Original price was: 1.150 лв..Current price is: 940 лв.. С включен ДДС

- +
Добавяне към списък с желания

Вибрационен масажор, оборудван с 5 различни глави за лечение. Времето и интензивността могат да се регулират. Основата на колела за улесняване на мобилността на уреда.

Уред за масаж с вибрации е устройство, което използва ритмични и осцилиращи движения, за да стимулира мускулите и меките тъкани на тялото. Този вид масаж може да се използва в салон за красота, за да предостави редица ползи за клиентите, които желаят релаксация и подобряване на физическия си вид. Ето някои от общите приложения на уред за масаж с вибрации в салон за красота:

  1. Релаксация и намаляване на стреса: Масажът с вибрации може да помогне за релаксацията на мускулите и освобождаването на напрежението, което може да намали стреса и тревожността. Клиентите могат да се почувстват по-релаксирани и спокойни след сесия с масаж с вибрации.
  2. Стимулиране на кръвообращението: Вибрациите помагат за стимулиране на кръвообращението в областите, които се масажират, което може да доведе до по-добро разпределение на кислорода и хранителните вещества в тъканите на кожата и мускулите. Това може да подобри външния вид на кожата и да намали умората.
  3. Намаляване на целулита: Масажът с вибрации може да помогне за разгръщането на подкожните мазнини и подобряване на кръвообращението в областите, засегнати от целулит. Това може да помогне за намаляване на неестетичния външен вид на целулита.
  4. Тонизиране на мускулите: Вибрациите могат да стимулират мускулите и да ги тонизират. Уредът за масаж с вибрации може да се използва за работа върху мускулите по време на или след физически упражнения, за да помогне за предотвратяване на мускулните болки.
  5. Подобряване на външния вид на кожата: Чрез стимулиране на кръвообращението и лимфния поток, масажът с вибрации може да помогне за детоксикацията на кожата и подобряване на нейния външен вид. Това може да помогне за намаляване на подпухванията и умората на лицето.
  6. Релаксация на лицето: Уредът за масаж с вибрации може да се използва за предоставяне на релаксиращ масаж на лицето, който може да помогне за намаляване на напрежението в мускулите на лицето и за подобряване на кръвообращението в тази област.
  7. Терапия за мускулни и ставни болки: Масажът с вибрации може да се използва за лечение на мускулните и ставните болки, както и за облекчаване на симп

Входно напрежение: 220~240V
Входяща честота: 50Hz/60Hz
Мощност: 100W
Работна мощност: 600/3000 RPM

Brand

Culoare

Greutate (kg)

Започнете да въвеждате текста, и натиснете Enter за търсене

Кошница

Нямате артикули в количката.

Siart

Обикновено отговаря след няколко минути

Здравейте, Добре дошли в сайта. Моля, проверете бутона по-долу, за да разговаряте с мен през Viber.

Powered by WpChatPlugins